Darlex Robotics

Fundada el 2017 i amb seu a Madrid, neix amb el propòsit ferm de complementar la seva empresa germana DARLEX SOLUCIONES, S.L. amb seu a Barcelona, donant als seus clients noves eines amb alt contingut tecnològic que respongui a les necessitats actuals i futures en matèria de servei al client.

La col·laboració amb empreses de servei tecnològic permetrà tant a DARLEX com als seus clients habituals poder respondre davant dels canvis substancials que es preparen al sector en els propers anys amb la tecnologia més capdavantera i sense perdre el servei personalitzat que caracteritza la nostra empresa.

Empresa d’alta tecnologia

Gràcies a les tecnologies centrals de conducció autònoma a baixa velocitat, motor robòtic i control de moviment, hem desenvolupat robots de repartiment i robots de desinfecció de primera categoria que s’utilitzen àmpliament a restaurants, hospitals, escoles, edificis d’oficines, recepcions d’edificis públics , estacions de metro, sales d’espera, etc.

Els nostres equips es venen a més de 50 països i 500 ciutats. Amb la nostra oferta de productes de qualitat superior i presència global estem preparats per respondre les necessitats actuals i futures a nivell tecnològic.

Els nostres robots

Dissenyats per a diferents funcions

Bellabot

Robot de repartiment innovador

Puductor 2

Robot de desinfecció

Pepper

El robot per interactuar amb humans