Experiència, il·lusió, determinació i servei

Determinació

Servei orientat al client

DARLEX neix amb la ferma determinació de servei cap al client. El nostre camí comença fa 20 anys en diferents empreses del sector, on cada un dels components de l’empresa ha desenvolupat el seu treball.

Les actuals circumstàncies fan necessari la unió de diferents disciplines relacionades amb els serveis a l’hostaleria i la indústria des d’una perspectiva radicalment tradicional i efectivament nova.

Servei

Professional i personalitzat

Aquest és el nostre principal actiu. Les empreses actuals tenen necessitat de molts avantatges, principalment preu, però també qualitat, disseny, productes que compleixin normativa, varietat, etc ..

Existeixen moltes empreses que es corresponen amb aquestes característiques, fins i tot algunes les superen, però totes elles han deshumanitzat el tracte amb el client, convertint-lo en un simple nombre a l’ordinador.

Client

Oferim solucions a les seves necessitats

Per DARLEX només existeix el client, el volem conèixer, saber els seus problemes, dissenyar les seves solucions, pròpies, definitives. Pensem que som capaços de donar prestacions personalitzades a un preu just. Sabem que els nostres productes són importants en els seus projectes, però sabem també que els nostres clients se senten segurs amb nosaltres perquè és evident que no podem evitar els errors però podem assegurar que complirem solucionant els problemes amb servei eficaç i honest.

Poseu-nos a prova

Farem tot el que estigui a les nostres mans perquè confiï en nosaltres molts anys