Slide background

Servei integral d'instal·lació i manteniment

 • Serveis de manteniment

  En moltes ocasions els fabricants de productes simplement fan això, fabricar. Però la gran majoria de productes necessiten un manteniment posterior tant o més important que la pròpia fabricació. DARLEX ofereix als seus clients la possibilitat de realitzar el manteniment de certs productes, així com ofereix també certs productes per a la millora del manteniment en diverses zones.

 • Serveis de prescripció

  Tan important com fabricar un producte és donar-lo a conèixer. DARLEX té una experiència de 20 anys en el sector, el que li dóna un coneixement i relació amb els ens prescriptors més prestigiosos. Un avantatge que qualsevol empresa hauria poder aprofitar. Per això DARLEX ofereix els seus serveis com a empresa prescriptora.

 • Serveis d’assessorament

  L’experiència de l’equip humà de DARLEX li dóna com a valor afegit i gratuït la possibilitat d’assessorar, tant a dissenyadors, com a client final, en el desenvolupament previ i posterior dels projectes hotelers, de col · lectivitats i industrials.

 • Serveis de disseny

  En algunes circumstàncies es pot donar el cas que les necessitats del client no s’adeqüin als productes predissenyats. Per això DARLEX compta amb un experimentat servei tècnic que ajudarà a desenvolupar un producte específic per a aquestes necessitats.